Препарат за премахване на насекоми SONAX Insect Remover

от 18,00 лв Редовна цена 20,00 лв

Специален препарат за премахване на остатъци от насекоми от стъкло, боя, хром и пластмаса бързо и без усилия. Поради изключителните си проникващи свойства, бързо и лесно отстранява дори и засъхнали насекоми, без да уврежда покритията. Тестван за съвместимост с бои, хром, стъкли и пластмаси. Идеален за използване преди измиване.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
05332000 - 500 мл., 05335000 - 5 л.

Специален препарат за премахване на остатъци от насекоми от стъкло, боя, хром и пластмаса бързо и без усилия. Поради изключителните си проникващи свойства, бързо и лесно отстранява дори и засъхнали насекоми, без да уврежда покритията. Тестван за съвместимост с бои, хром, стъкла и пластмаси. Идеален за използване преди измиване.

Характеристики:
- подходящ за използване върху лак, боя, хром, стъкло и пластмаси.
- може да се използва преди измиване или за превантивно почистване.
- премахма надеждно остатъци от насекоми.
- без разтворители.

Указания за употреба:
Настройте дюза за позиция на пръскане, напръскайте върху детайлите, които трябва да се обработят и оставете да подействат за около 3 минути. Почистете силно замърсени повърхности със специална мека гъба за насекоми (04271410) или мека микрофибърна кърпа.Измийте обилно с вода или измийте автомобила както обикновено.


Забележка:
Не използвайте на пряка слънчева светлина или на горещи повърхности
Не позволявайте да изсъхне върху боята
Не използвайте груби гъби, те могат да причинят драскотини
Ако насекомите останат по-дълго върху лаковото покритие, това може да причини химическо увреждане на лака, което може да бъде отстранено само чрез полиране с абразивни продукти (автомобилни лакове).

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Препарат за премахване на насекоми SONAX Insect Remover
Вашият рейтинг

Свързани продукти