Как да направим поръчка в motopoint.bg?

Motopoint.bg е платформа за онлайн търговия.

Преди да направите поръчка Ви препоръчваме да прочетете Общите Условия за пазаруване в Motopoint.bg, който ще намерите на сайта. В този документ са описани всички детайли и условия за лесно и бързо пазаруване през нашия сайт.

Смятаме, че когато сте напълно информирани за начина, по който работи Motopoint.bg, първата Ви среща с нас ще доведе до втора, втората до следваща, и така, докато създадем една истинска и пълноценна връзка на равнопоставено партньорство.

Регистрация преди поръчка:

Пазаруването в Motopoint.bg изисква предварителна регистрация в онлайн платформата.

Регистрацията е свързана с определени ползи за Вас:

  • Персонален профил в Motopoint.bg, от който може да управлявате Вашите поръчки.
  • Създаване на списък с предпочитани продукти.
  • Право да получавате бонус точки, които може да използвате под формата на отстъпки при следващи поръчки.
  • Участие в различни промоционални кампании, организирани от нас.
  • Специални предложения, съобразени с Вашите поръчки и разгледани продукти на сайта.

Когато отидете на бутон “Моят акаунт” в горния десен ъгъл на сайта и кликнете ще намерите опцията “Нови клиенти” и “ Регистрация”. След като влезете в нея ще трябва да въведете само двете си имена и валиден адрес на вашата ел. поща, както и да изберете вашата персонална парола за достъп. Вие въвеждане еднократно Вашите персонални данни, което впоследствие улеснява пазаруването в Motopoint.bg. Вие може да промените по всяко време Вашата персонална информация – контактни данни, адрес за получаване на поръчката и т.н., както и да създавате нови пароли за достъп.

Моля, обърнете внимание и не пропускайте да активирате бутона за абонамент за нашия бюлетин. Чрез този бюлетин ще може да Ви изпращаме актуална информация за нашите промоционални и нови продукти.

Поръчка:

Всяка поръчка се изпраща с опция "тест и преглед".

Ако изпитвате затруднение с приключването на Вашата поръчка или се колебаете между различни артикули, нашите екперти ще Ви консултират и ще Ви помогнат да завършите поръчката си. Можете да се свържете с нас на +359 892 922 922 или да ни посетите на място в гр. София, ж.к. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92.