Добавка за защита на дизелов филтър за твърди частици (DPF) LIQUI MOLY PRO-LINE DIESEL PARTIKELFILTER SCHUTZ (Diesel Particulate Filter Protection), 1 л.

51,30 лв

Високо ефективна добавка, която намалява натрупването на частици и подобрява надеждността на дизеловите филтри за твърди частици (DPF). Превозните средства, използвани за кратки пътувания и градски трафик, са особено засегнати от проблеми със запушени дизелови филтри за твърди частици (DPF). Редовната употреба поддържа DPF чист, като избягва скъпи ремонти и прекъсвания. Защитата на филтъра за твърди частици осигурява оптимално изгаряне на горивото и намалява натрупването на частици. Това също допринася за намаляване на емисиите. Подходяща за дизелови автомобили с дизелови филтри за твърди частици (DPF), при условие, че не са оборудвани с електронно контролирана система за регенериране на филтъра, с резервоар за добавки (както се използва например от Citroen и Peugeot). Подходящa и за камиони и автобуси. Съдържанието на опаковката от 1 л. е достатъчно за до 300 литра дизелово гориво.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
5123 - 1 л.

Описание

Високо ефективна добавка, която намалява натрупването на частици и подобрява надеждността на дизеловите филтри за твърди частици (DPF). Превозните средства, използвани за кратки пътувания и градски трафик, са особено засегнати от проблеми със запушени дизелови филтри за твърди частици (DPF). Редовната употреба поддържа DPF чист, като избягва скъпи ремонти и прекъсвания. Защитата на филтъра за твърди частици осигурява оптимално изгаряне на горивото и намалява натрупването на частици. Това също допринася за намаляване на емисиите. Подходяща за дизелови автомобили с дизелови филтри за твърди частици (DPF), при условие, че не са оборудвани с електронно контролирана система за регенериране на филтъра, с резервоар за добавки (както се използва например от Citroen и Peugeot). Подходящa и за камиони и автобуси. Съдържанието на опаковката от 1 л. е достатъчно за до 300 литра дизелово гориво.

 

Свойства

  • особено подходяща за автомобили с дизелови филтри за твърди частици (DPF)
  • особено подходящa за кратки пътувания и градски автомобили
  • гарантира оптимално изгаряне
  • намалява емисиите на сажди
  • помага за регенериране на дизеловите филтри за твърди частици (DPF)
  • предпазва дизеловия филтър за твърди частици (DPF)

 

Области на приложение

Високо ефективна добавка, която намалява натрупването на частици и подобрява надеждността на дизеловите филтри за твърди частици (DPF). Редовната употреба поддържа DPF чист, като избягва скъпи ремонти и прекъсвания. Защитата на филтъра за твърди частици осигурява оптимално изгаряне на горивото и намалява натрупването на частици. Това също допринася за намаляване на емисиите. Подходяща за дизелови автомобили с дизелови филтри за твърди частици (DPF), при условие, че не са оборудвани с електронно контролирана система за регенериране на филтъра, с резервоар за добавки (както се използва например от Citroen и Peugeot). Подходящa и за камиони и автобуси. 

 

Приложение

Добавете добавката за защита на дизеловия филтър за твърди частици към дизеловото гориво непосредствено преди зареждане, след всеки 2 000 км. Съдържанието на опаковката от 1 л. е достатъчно за до 300 литра дизелово гориво.

 

Забележка

Избягвайте прекомерна доза и не използвайте в комбинация с добавка за защита от дизелови сажди (Diesel Soot Guard)!

 

 

Повече информация
Опаковка 1 л.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти