Добавка за дизел LIQUI MOLY SPEED Diesel Zusatz, концентрат 1:400, 1 л.

42,32 лв

Премахва отлаганията в дизеловата инжекционна система и в горивната камера и предотвратява повторното им образуване. Предотвратява слепването на струйните игли на инжекторите. Осигурява тиха работа на двигателя. За всички дизелови двигатели със и без дизелови филтри за твърди частици (DPF) – като превантивна мярка или за справяне с проблеми. Тествана с турбокомпресор. За добавяне директно към резервоара за гориво. Перфектно съвместима с всички конвенционални дизелови и биодизелови горива. Едно зареждане с дозатора от 25 мл. (вграден в капачката) е достатъчно за 10 л. гориво. За постоянна употреба всеки път когато заредите.

 

Доставкадо 3 работни дни
SKU
2663 - 1 л.

Описание

Премахва отлаганията в дизеловата инжекционна система и в горивната камера и предотвратява повторното им образуване. Предотвратява слепването на струйните игли на инжекторите. Осигурява тиха работа на двигателя. Предпазва цялата горивна система от корозия и износване. Оптимизира работата на двигателя. Чистите двигатели се нуждаят от по-малко гориво и намаляват емисиите. За всички дизелови двигатели със и без дизелови филтри за твърди частици (DPF) – като превантивна мярка или за справяне с проблеми. Тествана с турбокомпресор. За добавяне директно към резервоара за гориво. Перфектно съвместима с всички конвенционални дизелови и биодизелови горива. Едно зареждане с дозатора от 25 мл. (вграден в капачката) е достатъчно за 10 л. гориво. За постоянна употреба всеки път когато заредите.

 

Свойства

  • изключително икономична
  • гарантира нисък разход на гориво
  • гарантира оптимално изгаряне
  • по-лесен студен старт през зимата
  • предотвратява задръстване и залепване на иглите на инжекторите
  • предотвратява натрупването на отлагания
  • предпазва инжекционните помпи, иглите на инжекторите и цилиндрите / буталата

 

Области на приложение

Премахва отлаганията в дизеловата инжекционна система и в горивната камера и предотвратява повторното им образуване. Предотвратява слепването на струйните игли на инжекторите. За всички дизелови двигатели със и без дизелови филтри за твърди частици (DPF) – като превантивна мярка или за справяне с проблеми. Тествана с турбокомпресор. Перфектно съвместима с всички конвенционални дизелови и биодизелови горива. За постоянна употреба всеки път когато заредите.

 

 

Приложение

Съдържанието на опкавоката от 1 л. е достатъчно за 400 л. дизелово гориво.
1 мерителна чашка от 25 мл. (вградена във винтовата капачка) е достатъчна за 10 л. дизелово гориво. Продуктът се смесва с горивото автоматично.

 

Повече информация
Опаковка 1 л.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти