Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Свържи се с нас:

02 / 943 33 56

LIQUI MOLY става  водещ спонсор на състезанието MotoGP в Германия

Дата: 2021-01-27

LIQUI MOLY става  водещ спонсор на състезанието MotoGP в Германия

Производителят на масло разширява обвързаността  си към Световното първенство по мотоциклети

Януари 2021 г. - LIQUI MOLY е представен в Световното първенство по мотоциклети MotoGP в продължение на осем години. Сега тя допълнително разширява ангажимента си. Производителят на масло ще бъде основен спонсор на състезанието в родината си, което трябва да се нарече "Гран при на LIQUI MOLY Motorcycle на Германия". „Това увеличава видимостта на нашата марка по целия свят“, казва Ернст Прост, управляващ директор на LIQUI MOLY.

Миналата година LIQUI MOLY се осмели за първи път на тази стъпка и стана спонсор на заглавието на състезанието в Теруел, Испания. „Отговорът и успехът по това време бяха толкова големи, че решихме да продължим да бъдем спонсори на титлата в състезанието през следващите години“, усмихва се Ернст Прост. "Това, разбира се, е идеално за нашия роден пазар в Германия." До 2023 г. състезанията MotoGP на пистата Sachsenring ще носят името на LIQUI MOLY.

„LIQUI MOLY има добра репутация в състезанията“, обяснява Пау Сераканта, управляващ директор на маркетинга на MotoGP Dorna Sports. "Радвам се, че компанията отново засилва ангажимента си към MotoGP."

През 2013 г. LIQUI MOLY привлече вниманието към себе си за първи път като спонсор на отбор в Moto2. Това беше последвано от обширна реклама по състезателните писти и много специален договор: LIQUI MOLY вече пет години е ексклузивен доставчик на маслоза всички отбори от състезателните серии Moto2 и Moto3. „Това е възможно само ако предлагате абсолютно най-високо качество“, посочва Ернст Прост. „Предоставяме на състезателните пилоти това най-високо качество, точно както всеки друг мотоциклетист или шофьор на кола.“

Спонсорството за титлата на немското състезание е в допълнение към другите ангажименти в MotoGP. „MotoGP е уникална платформа за влизане в контакт с любителите на автомобилния спорт по целия свят“, казва Ернст Прост. „Вече очаквам с нетърпение 20 юни, когато за първи път ще кажем: Добре дошли в Гран При на LIQUI MOLY Motorcycle на Германия!“

Относно LIQUI MOLY

С около 4000 артикула, LIQUI MOLY предлага глобална, уникално широка гама от автомобилни химикали: моторни масла и добавки, мазнини и пасти, спрейове и грижи за автомобили, лепила и уплътнители. Основана през 1957 г., LIQUI MOLY се развива и произвежда изключително в Германия. Там той многократно е избран за най-добрата марка масло. Компанията продава своите продукти в повече от 150 държави и е генерирала 569 милиона евро продажби през 2019 година.

Кошница

Кошницата е празна.