Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Свържи се с нас:

02 / 943 33 56

Рекорден месец за LIQUI MOLY

Дата: 2020-12-11

Рекорден месец за LIQUI MOLY

Изминалият месец беше най-добрият ноември в историята на компанията за LIQUI MOLY. Германският специалист по петрол и добавки приключи есенния месец с продажби от почти 62 милиона евро. Управляващият директор Ернст Прост коментира резултата: „Първите плодове се появяват на безплодната корона.“

Производител на масла и добавки с най-добри продажби през ноември в историята на компанията.

Тези почти 62 милиона евро не само отбелязват най-добрия обем на продажбите през ноември в историята на компанията, но и вторите най-високи месечни продажби някога. Само януари беше още по-силен. Февруари и март също бяха по-силни от всякога.

След това дойде короната. Пандемията не остави LIQUI MOLY незасегнат. Компанията обаче се сблъска с кризата с цялата си сила. Не е уволнен персонал, не е обявена краткосрочна работа - напротив, наети са 101 нови служители. Инвестициите не бяха отменени, но се увеличиха значително. Например маркетинговият бюджет се удвои. „Живеем от добрите години преди кризата. За щастие сме натрупали резерви. Това ни позволява да инвестираме в бъдещето сега “, продължава Ернст Прост. LIQUI MOLY се измъкна стъпка по стъпка от кризата с тази силно антициклична стратегия. След това дойде ноември с увеличение от 26 процента в сравнение със същия месец на миналата година.

„За първи път от много месеци отново регистрирахме двуцифрен ръст на продажбите. Предвид инвестициите в нашите „четири основни активи“ на хора, марка, машини и пазари, това е само логичното следствие от нашата работа “, казва Ернст Прост, ръководител на германския производител на смазочни материали. „С увеличение от 26 процента през ноември успяхме да напуснем долината на сълзите. Досега постигнахме ръст от 4,5 процента и книгите за поръчки за декември са пълни. Ето защо ще трябва да използваме всеки час както в производството, така и в доставката, за да снабдяваме нашите клиенти. " LIQUI MOLY възнамерява да продължи рекордните години от изминалата следващата година.

 

Кошница

Кошницата е празна.