Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Свържи се с нас:

02 / 943 33 56

  WTCR ще бъде в Германия с LIQUI MOLY!

Дата: 2020-09-25

    Световната серия WTCR Touring Car World Championship идва в Германия следващия уикенд. Това събитие бележи втория състезателен уикенд след старта на сезона в Белгия преди около две седмици.

    Състезателният отбор Engstler HyundaiN LIQUIMOLY също се състезава като работен екип на Hyundai. Неговите двама пилоти Лука Енгстлер и Ник Катсбърг отново се качват на волана на своя Hyundai 30 NTCR. Двигателите на превозните средства са смазани с LIQUI MOLY Synthoil Race Tech GT1 10W-60, което допринася за техния успех. Този успех се превърна в бреме за шофьорите в най-истинския смисъл на думата.

    Тъй като автомобилите Hyundai 30 NTCR бяха толкова бързи през последния сезон на WTCR.Регламентите сега налагат ограничения. Тези ограничения имат за цел да попречат на технически превъзхождащите превозни средства да доминират конкуренцията. В резултат на това правило за "баланс на ефективността", всички Hyundai са принудени да носят допълнително тегло на пистата. Допълнителни килограми, които ще имат значение: При старта на сезона преди две седмици двамата пилоти се наместиха в средата на класирането заедно с останалите пилоти на Hyundai. Лука Енгстлер и Ник Катсбург ще се опитат да се състезават за победата на Нюрбургринг този уикенд въпреки допълнителната тежест.

Кошница

Кошницата е празна.