Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Свържи се с нас:

02 / 943 33 56

ПЕТРОЛ ПРОДЪЛЖАВА ПАРТНЬОРСТВОТО СИ С КИРИЛ НИКОЛОВ– DISL

Дата: 2018-04-26

 

Иновативното гориво DIESEL GREEN FORCE е запазена марка на Петрол АД и е разработено с високачествена немска добавка от LIQUI MOLY.  DIESEL GREEN FORCE продължава да печели за втора поредна година последователи, вдъхновени от философията за по-чист живот.

 

Петрол АД надгради генералното си партньорство с Кирил Николов– Disl като ще подкрепя участието на ориентировача в различни състезания и през този сезон.

 

„Предизвикателство. Вдъхновение. Възможно.“, три ключови думи, с които най-изявения български ориентировач и планински бегач Кирил Николов– Disl ще отбележи новата състезателна година.

 

  

 

„Подкрепям кампанията на DIESEL GREEN FORCE, защото вярвам, че устойчивото развитие и мерките за опазване на околната среда, са личен ангажимент на всеки човек и социално отговорна компания.”, сподели Кирил Николов- Disl по време на пресконференцията за представяне на партньорството и новата състезателна програма.

 

DIESEL GREEN FORCE е гориво с характер от ново поколение, създадено за първи път през 2016 година в партньорство с немската компания LIQUI MOLY, лидер в Германия при производството на моторни масла и добавки. Продуктът повишава цетановото число на дизеловото гориво до 3 точки.

 

DIESEL GREEN FORCE е тестван в специализирана лаборатория в Германия, като резултатите показват намаляване на вредните емисии до 60%, по-нисък разход на гориво до 3%, по-голяма мощност и подобряване на свободното ускорение на двигателя до 19%. Тези показатели потвърждават толерантността на продукта към хората и околната среда, една от причините, заради които Кирил Николов– Disl  избра да продължи партньорството си с Петрол АД.

 

  

 

Пред бегача предстоят първото издание на надпреварата Red Bull Moreni Challenge, поредното издание на планинското състезание Пирин Ултра, което тази година за първи път ще бъде част от Migu Run Skyrunner® World Series – Световната купа по скайрънинг, планинското предизвикателство по маршрута Е4 с дължина 260 км и участието му в Golden Trail Series  -поредица от петте най-динамични състезания по планинско бягане, завършващи с грандфинал.

 

„Невъзможното е невъзможно, докато не стане възможно”, посланието от кампанията на DIESEL GREEN FORCE, което е в пълен унисон с постиженията на Кирил Николов– Disl и неговото мото INSPIRE SOMEONE, изписано върху автомобила, с който той се придвижва, когато не бяга по планинските склонове.

 

Пожелаваме успех на Disl в предстоящитесъстезания и вярваме, че човек може да постигне толкова, колкото възможности успее да види пред себе си.

Кошница

Кошницата е празна.