Сенакс ООД предлага на своите клиенти, автомивки и автокозметични центрове, цялостно решение за успешен старт и развитие на техния бизнес. СЕНАКС има специално разработена програма за партньорство с автомивки и автокозметични центрове и вече няколко години работи в тясно сътрудничество с автоцентрове на територията на цялата страна.

За автомивки

Като ексклузивен представител за България на висококачествената немска автокозметика SONAX, ние осигуряваме пълна гама почистващи препарати и аксесоари за автомивки, специално разработени с грижа за автомобила и околната среда. Ако започвате своя бизнес сега, ще споделим натрупания през годините опит и познания и ще помогнем с полезни съвети относно пространствената организация и техническо оборудване на вашата автомивка. СЕНАКС предлага пълната гама от машини и цялостно оборудване на KÄRCHER, проектирана за нуждите на автомивките. Нашите иновативни решения за икономична работа и оптимизация на всички операции в обекта, маркетинг подкрепа и силата на един световно утвърден бранд – SONAX, са сигурна предпоставка за успех на вашия бизнес.

Каталог с продукти SONAX за автомивки (PDF)

 

Франчайзинг програма за автокозметични центрове

За бизнес хората с усет към новото разработихме франчайзинг програмите за автокозметични центрове SONAX. Те предоставят възможност за уникален бизнес зад имиджа на SONAX – бранд автокозметика номер едно в Германия. Освен богато портфолио от висококачествени продукти и аксесоари SONAX за полиране, пастиране и специализирани препарати за третиране на различни повърхности, ние предлагаме незаменим ноу-хау в ексклузивни за българския пазар технологии и услуги. За нашите партньори провеждаме различни типове обучения, тренинги и демонстрации, както и разработване и производство на рекламни материали и цялостна визуална концепция за брандинг на автокозметичния център.

Каталог с продукти за полиране (PDF)

 

Видео с презентация Sonax NANO Lack Protect

 

 

За допълнителна информация относно предлаганите продукти, формите и условията на партньорство, може да се обаждате на телефон 0899 99 88 06.

Фирма СЕНАКС разполага със собствен автопарк и доставките се извършват до посочен от клиента адрес ежедневно или ежеседмично според населеното място. Заявки се приемат по факс или чрез e-mail:

 тел. 02 / 943 43 13

факс: 02 / 946 17 53

мобилен телефон: 0899 99 88 03

e-mail: office@senax.bg