Като партньор на утвърдени чуждестранни компании, с традиции и водещо присъствие на международните пазари, СЕНАКС предлага на българските автоцентрове висококачествени продукти, специализирани решения и най-съвременни системи за обслужване на автомобили.

Нашите партньори могат да се възползват от:

  • Качествени иновативни продукти, доказали своите предимства на международните пазари;
  • Индивидуални решения според нуждите на съответния обект;
  • Високо ниво на обслужване и професионално отношение, гъвкавост при доставките;
  • Преференциални ценови условия и отстъпки;
  • Обучения и консултации;
  • Рекламни материали,  съобразени със спецификата на всеки обект;
  • Програма за лоялни клиенти, включваща бонус схеми и допълнителни преференции.

 

ПРОДУКТИ LIQUI MOLY (ЛИКИ МОЛИ)

Немската компания LIQUI MOLY предлага продукти за автомобили, камиони и бусове, мотоциклети, лодки и индустриални превозни средства. Разнообразната продуктова гама осигурява пълен набор от масла (моторни, трансмисионни, хипоидни, хидравлични), добавки, технически продукти, аксесоари и оборудване, необходими за обслужването на превозните средства. Продуктите се предлагат в различни разфасовки – както за индивидална употреба, така и в по-големи туби и варели.

С продуктите LIQUI MOLY, клиентът получава гарантирано високо качество и изключителна ефективност. Доказателство за това са обявяването на моторните масла LIQUI MOLY за марка масла №1 в Германия през 2012 г. при независими проучвания на четири реномирани немски автомобилни списания, одобрението на маслата от всички производители на автомобили в Европа, както и редицата сертификати от най-престижните независими тестови центрове в Германия и Европа.

Сред предимствата на LIQUI MOLY е разнообразието от продукти за техническа поддръжка, сред които спрейове, смазки, греси, каша за ръце и др. За обезпечаване на сервизните дейности можем да осигурим аксесоари и принадлежности като помпи за варели, кани, резервоари за отработено масло, туби за смяна на масло и други според спецификата на съответния обект. Освен това компанията предлага и специализирана продуктова серия за употреба в сервизи и работилници – LIQUI MOLY PRO-LINE, включваща добавки, сервизни и технически продукти, оборудване.

През последните няколко години LIQUI MOLY се утвърди не само като изключително качествена, но и като иновативна марка. Компанията разработи и успешно наложи на пазара различни системи за обезпечаване на сервизното обслужване, сред които:

- Професионална система за ремонт на стъкло;

- Система за почистване на климатик;

И най-новото решение, уникално по рода си не само за нашия пазар:

- Система за почистване на дизелов филтър на твърди честици;

 

 

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКИ

Фирма СЕНАКС разполага със собствен автопарк и доставките се извършват до посочен от клиента адрес ежедневно или ежеседмично според населеното място. Чрез изградената дистрибуторска мрежа и търговски представители в различни градове на страната, фирмата осигурява доставки и обслужване на територията на цялата страна.

За допълнителна информация относно възможностите за партньорство, може да се обаждате на телефон 02 / 943 43 13 и 0899 99 88 03 или ни пишете на ел. поща: sales@senax.bg