Течност за чистачки Xtreme, -20 °C, туба, готова(нарушена опаковка)

Специална цена 12,60 лв Редовна цена 18,00 лв

Вземете допълнително намаление при покупка на продукта с нарушена опаковка ( счупена дръжка) на цена 12,60лв.

*напишете в коментар или уведомете наш сътрудник

SONAX XTREME зимна течност за стъклочистачки, готова за употреба. Отлично почистване и бързо отстраняване на замърсяванията, поради специално разработената  технология Smart Dynamics. По-малко движения на стъклочистачките – по-икономична консумация. Подходяща и за ветрилообразни дюзи. 100%  безвредна за боята и пластмасовите части на автомобила. Съдържа глицерин и поддържа перата на стъклочистачките еластични. Свеж аромат.  Подходяща за LED и Xenon фарове. 

Доставкадо 3 работни дни
SKU
02324000-3 л

SONAX XTREME зимна течност за стъклочистачки, готова за употреба. Отлично почистване и бързо отстраняване на замърсяванията, поради специално разработената  технология Smart Dynamics. По-малко движения на стъклочистачките – по-икономична консумация. Подходяща и за ветрилообразни дюзи. 100%  безвредна за боята и пластмасовите части на автомобила. Съдържа глицерин и поддържа перата на стъклочистачките еластични. Свеж аромат.  Подходяща за LED и Xenon фарове.

С цел предпазване на децата, течността съдържа горчиви съставки.

За постигане на максимална почистваща сила, избягвайте смесването на зимна течност с лятна, или с други продукти. Изпразнете резервоара на стъклопочистващата система и го напълнете със зимна течност. Активирайте стъклопочистващата система няколко пъти – зимната течност ще стигне до дюзите и ще предотврати замръзването им.

Повече информация
Опаковка 3 л.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Течност за чистачки Xtreme, -20 °C, туба, готова(нарушена опаковка)