Препарат за импрегниране на гюрук Sonax

32,50 лв

Препарат за импрегниране на текстилни гюруци на кабриолети, автомобилна тапицерия, тенти, дрехи и екипировка. Подсилва текстила предимно там, където е постоянно изложен на огъване, както и по шевовете. Освежава цветовете на текстила. Предотвратява проникването на влага във всички видове текстил. Препаратът е безцветен и затова е подходящ за всички цветове. Оптимална температура за приложение между 20-30°C. Преди нанасянето, изпробвайте на незабележимо място за съвместимост с цветовете.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
03102000

Препарат за импрегниране на текстилни гюруци на кабриолети, автомобилна тапицерия, тенти, дрехи и екипировка. Подсилва текстила предимно там, където е постоянно изложен на огъване, както и по шевовете. Освежава цветовете на текстила. Предотвратява проникването на влага във всички видове текстил. Препаратът е безцветен и затова е подходящ за всички цветове. Оптимална температура за приложение между 20-30°C.

Преди нанасянето, изпробвайте на незабележимо място за съвместимост с цветовете.
Препаратът съдържа разтворители: внимавайте за увреждане на боята, които не са с оригинална боя. За да предпазите автомобилния лак от увреждане е нужно при нанасянето на продукта да внимавате, да не попада върху него. Да не се нанася върху кожа или пластмаса.

Повече информация
Опаковка 300 мл.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Препарат за импрегниране на гюрук Sonax

Свързани продукти