Масло синтетична технология LIQUI MOLY TOP TEC 4300 5W-30, 1 л.

Специална цена 25,52 лв Редовна цена 31,90 лв

Високотехнологично моторно масло с нисък вискозитет, базирано на синтетична технология, за бензинови и дизелови двигатели, включително с технологията Common rail. Особено подходящо за Peugeot, Citroën, Honda, Toyota и Fiat. Подходящo за превозни средства задвижвани с газ (CNG/LPG) и автомобили с дизелови филтри за твърди частици (DPF). Тествано и безопасно с каталитични преобразуватели и турбокомпресори. Позволява дълги интервали за смяна на маслото до 40 000 км.

Доставкадо 3 работни дни
SKU
2323 - 1 л.

Описание

Особено подходящо за Peugeot, Citroën, Honda, Toyota и Fiat.
Високотехнологично моторно масло с нисък вискозитет, базирано на синтетична технология. Осигурява максимална производителност на двигателя. Намалява разхода на гориво в един от най-тежките тестове за разход в Европа (CEC-L-54-T-96/MB M 111) с повече от 2,5% в сравнение с определеното референтно масло. Най-бързото смазване при студен старт по време на стартиране и минималното триене по време на ежедневно шофиране осигуряват изключително дълъг експлоатационен живот на двигателя. Позволява дълги интервали за смяна на маслото до 40 000 км. Целогодишно масло за бензинови и дизелови двигатели, включително с технологията Common rail. Особено подходящo за превозни средства задвижвани с газ (CNG/LPG) и автомобили с дизелови филтри за твърди частици (DPF) – също и за преоборудване. Тествано и безопасно с каталитични преобразуватели и турбокомпресори.

 

Свойства

 • изключителна чистота на двигателя
 • отлична защита от износване
 • висока устойчивост на срязване
 • висока надеждност на смазване
 • дълъг експлоатационен живот на двигателя
 • гладка работа на двигателя
 • оптимална устойчивост на стареене
 • оптимално налягане на маслото при всички работни условия
 • намалява емисиите на замърсители
 • моментално смазване след студен старт
 • намалява разхода на гориво
 • тествано с турбокомпресори и каталитични преобразуватели
 • оптимална ефективност, когато продуктът се използва несмесен

 

Области на приложение

Особено подходящо за Peugeot, Citroën, Honda, Toyota и Fiat. Целогодишно масло за бензинови и дизелови двигатели, включително с технологията Common rail. Особено подходящo за превозни средства, задвижвани с газ (CNG/LPG) и автомобили с дизелови филтри за твърди частици (DPF). Тествано и безопасно с каталитични преобразуватели и турбокомпресори. Позволява дълги интервали за смяна на маслото до 40 000 км.

 

Приложение

Трябва да се спазват инструкциите за експлоатация на производителите на автомобила и двигателя. Пълна ефективност може да бъде осигурена само когато продуктът не е смесен!

 

Одобрения

ACEA C2

Peugeot Citroen (PSA) B71 2290

 

Лики Моли препоръчва за автомобили със следните спецификации

Fiat 9.55535-S1

Honda

Hyundai

Infiniti

Kia

Lexus

Mitsubishi

Nissan

Subaru

Suzuki

Toyota

 

Повече информация
Опаковка 1 л.
Тип масло Синтетична технология
Вискозитет 5W30
Одобрения ACEA C2
Одобрения API ACEA C2, Peugeot Citroen (PSA) B71 2290
LIQUI MOLY препоръчва за Fiat 9.55535-S1, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Масло синтетична технология LIQUI MOLY TOP TEC 4300 5W-30, 1 л.
Вашият рейтинг