LIQUI MOLY отново е официален спонсор на Световното първенство по хандбал

mNKJEkpCz7Fjejpuyq__1579793552_1982300Участието в състезанието, което ще се проведе в Египет през 2021 г., е насочено към повишаване на разпозна

ваемостта на марката на производителя на масло

Германският специалист по петрл и добавки LIQUI MOLY продължава да се фокусира върху международния хандбал в своите рекламни дейности. Компанията е официален спонсор на Световното първенство по хандбал за мъже, което ще се проведе в Египет през януари 2021 г. „Този ​​спорт е важна част от нашето маркетингово меню. А Световното първенство е най-доброто парче. Ето защо ще се върнем през 2021 г. “, казва управляващият директор на LIQUI MOLY Ернст Прост.

Преди две години синьо-червеното лого можеше да се види по време на 96 мача на турнира в Дания и Германия. „Не само достигнахме до почти един милион зрители на стадионите, но също така приближихме нашата марка до много милиони любители на спорта на екрани по целия свят“, казва Ернст Прост. Новото издание в Северна Африка ще се проведе при специални условия. „Поради Covid-19 всичко е възможно: световно първенство само с няколко посетители на стадиона, едно без зрители или дори отмяна. Никой не може да каже със сигурност. Но ако състезанието се проведе, то със сигурност с LIQUI MOLY. “

Дори във времена, когато спортни събития, както големи, така и малки, представляват организационен и финансов риск, LIQUI MOLY отстоява ангажимента си към голямо разнообразие от спортове. „В крайна сметка бизнес животът трябва да продължи и за нас рекламата на събития на живо определено е част от него“, подчертава управляващият директор на специалиста по смазочни материали.

Специална спортна характеристика е разширеното поле на участниците. За първи път 32 отбора вместо 24 ще се състезават в Световното първенство по хандбал за мъже. „Това означава повече предварителни мачове и следователно повече време за реклама“, както посочва Ернст Прост.

LIQUI MOLY традиционно има силно присъствие в автомобилния спорт, понастоящем в Световното първенство по мотоциклети MotoGP, включително собствен екип в Moto2, както и в състезанията за туристически автомобили. “Тъй като искаме да се харесаме на любителите на спорта извън автомобилния спорт и да направим марката си по-известна, ние се фокусираме и върху други събития. Световното първенство по хандбал е едно от тях”, казва шефът на LIQUI MOLY. Той добавя, че е напълно доволен от резултатите от 2019 г. и следователно беше ангажиран и със следващите мачове за титлата. „Като марка, чиито продукти могат да бъдат закупени в 150 държави, международният характер на световно първенство и свързаното с него присъствие в глобалните медии са решаващ критерий“ Независимо дали става въпрос за хандбал в аматьорската област, на най-високо национално ниво, на европейско или световно първенство – хандбалът не е нова територия за LIQUI MOLY. Изчислението е просто; резултатът говори сам за себе си: Повече информираност за марката води до повече продажби.

Играта за откриване ще се състои на 14 януари. Финалът ще започне на 31 януари. „Това, което се случва на игралното поле, описва добре как функционираме като компания: бързи действия, пълна ангажираност, екипен дух и воля да бъдем сред най-добрите“, казва Ернст Прост.

« назад