LIQUI MOLY – МАРКА НОМЕР ЕДНО СПОРЕД ЧИТАТЕЛИТЕ НА “MOTORRAD”

Liqui Moly изпревари Castrol и покори върха в класацията

 Ernst_Prost_Harley

Читателите на най-голямото списание за мотоциклети в Европа избраха Liqui Moly за “Най-добра марка 2019” в категорията Масла / Смазочни материали. “Това е истински празник за нас”, каза изпълнителният директор Ернст Прост, който беше там, за да получи наградата лично.

През последните години LIQUI MOLY редовно се нареждаше на второ място в гласуването, проведено от най-голямото европейско популярно списание за мотоциклети. Доскоро марката завършваше точно след серийния победител Castrol. Днес обаче върхът е покорен: изненадващо ясна победа с 64,9% за германската компания и 60,8% за второто място в гласуването на читателите.

За главния изпълнителен директор Ернст Прост, спечелил титлата „Най-добра марка”, това е резултат от дългогодишна работа по разработването на продуктовата гама за мотоциклетите: „Ние напълно преразгледахме нашата мотоциклетна програма преди пет години. По този начин ние разширихме разнообразието на нашите продукти, както и инвестирахме много в мотоциклетните състезания, правим го и до ден днешен и сега тези усилия раждат своите плодове на успеха.

« назад