ЕДИН МИЛИОН КИЛОМЕТРА С LIQUI MOLY

Юли 2017- Белгия си има нов „милионер”: Марк Гъс навъртя един милион километра със своя Mercedes E 270 CDI благодарение на масла и добавки от LIQUI MOLY. “Механикът ми казва, че двигателят все още е в отлично състояние благодарение на LIQUI MOLY,”казва Марк.

Още при закупуването на новия си автомобил, той използва LIQUI MOLY, за да запази двигателя като нов възможно най-дълго. „Познавам продуктите на LIQUI MOLY от много време и ценя изключително много качеството и действието им”. При всяка смяна Марк използва само масла на LIQUI MOLY, като регулярно ползва и Cera Tec, за да предотврати износването. Тази комбинация му гарантира чист двигател и допълнителна защита за по-дълъг живот- така се изминават 1 млн. км!

Това е първият двигател на автомобила- никога не е бил подновяван, сменяни са само няколко отделни части- например повече проблеми от самия двигател създават гумените и пластмасовите части, които се износват през годините.

И точно когато е време да се премине милионния праг, става такъв проблем- шестцифрения одометър, който показва навъртените километри, спира на 999 999 км. Очевидно от Mercedes не са очаквали, че е възможно да се навъртят толкова много километри! 1 млн. км. Отговаря на разстоянието от Земята до Луната и обратно- плюс още 5 обиколки на Земята след това.

« назад