СЕНAКС търси дилъри на Liqui Moly и Sonax

Сенакс ООД набира дилъри за продажба на продуктите на германските компании Liqui Moly и Sonax на територията на България.

Ако сте фирма и имате повече от 3 години опит в продажбата на автомобилни масла и професионална автокозметика, моля изпратете кратко представяне на вашата фирма и  контактна информация на:

e-mail: office@senax.bg

тел.: 02/9434313;

моб. тел.: 0899998803

 

LIQUI MOLY (Лики Моли) е германска фирма с повече от 50-годишна история и водещо присъствие на пазара на автомобилни масла и добавки. Компанията предлага разнообразна гама продукти за автомобили, леко и тежкотоварни камиони, мотоциклети, лодки, строителна механизация, както и за индустриални приложения. Високото качество на продуктите на LIQUI MOLY редовно се проверява от Съюза за технически надзор на Германия и Организацията за защита на околната среда DEKRA. Всички масла и добавки LIQUI MOLY се произвеждат само в Германия, в завода в град Улм и подлежат на сериозни тестове, които доказват способността за работа, качеството и сигурността на продуктите.

 

 

SONAX (Сонакс) е световен лидер в производството на почистващи препарати и козметика за автомобили, мотоциклети и велосипеди. Повече от 50 години SONAX предлага разнообразни продукти за цялостна грижа за автомобила и непрекъснато разширява продуктовото си портфолио. Компанията присъства в повече от 90 държави. Разнообразната гама продукти с марката SONAX осигуряват пълна и систематична поддръжка на автомобила. Компанията предлага на пазара и специална продуктова линия от препарати за професионални автомивки и автокозметични центрове.

 

« назад