MV Agusta откри изложбен център в България

Марката мотоциклети MV Agusta официално стъпиха в България. Изложбеният център на популярната италианска марка отвори врати вчера (26 март 2012 г.)  и се намира в бул. Проф. Цветан Лазаров 92 в София. Официален представител на бранда е фирма Сенакс ООД. Гости на грандиозното събитие бяха почти 200 човека. Уникалните мотоциклети бяха представени от Николай Стоянов, генерален директор на Сенакс и Рафаеле Джуста, директор Бизнес развитие и експорт на MV AGUSTA Motor S.p.A. – Варезе, Италия.

Присъствието на марката в България стартира с моделите BRUTALE 920, F4 R и F4 RR, F3 675, които са изложени в шоурума, а през месец май ще е премиерата на дългоочаквания нов BRUTALE 675. Моделите на MV Agusta се превръщат в пример за подражание веднага след официалните си премиери. Успехът на новото поколение BRUTALE, моделите F3 и F4 са в центъра на вниманието поради своя забележителен дизайн, усъвършенствана технология и изключителни технически качества.

От създаването на първия мотоциклет MV Agusta през 40-те години на XX век, компанията почти постоянно е в светлините на прожекторите. Едни от най-известните пилоти, останали в историята, печелят победите си с MV Agusta – Лесли Греъм, Джанфарнко Бонера, Сесил Сандфорд, Карло Убиали, Джон Съртис, Гари Хокинг, Майк Хейлвоод, Джакомо Агостини, Фил Рийд, Лука Скаса и много други. Всички те добринасят за легендарната поредица от 75 световни титли на MV Agusta (38 за пилоти и 37 за конструктор). След възраждането на марката през 1997 г., новият MV Agusta F4 жъне незабавен успех и се превръща в обект на желанието от мотоциклетните фенове. Впечатляващият F4 Gold Series се разграбва от най-богатите и най-запалените любители на мотоциклети по целия свят – от кралски особи до актьори и спортни личности, като крал Хуан Карлос на Испания, Емануеле Филиберто, Лапо Елкан, Том Круз, Анджелина Джоли, Хю Лори, Брад Пит, Еди Ървайн, Михаел Шумахер, Герхард Бергер и др.

В Изложбения център на Сенакс, наред с изключителните MV Agusta, мотоциклетистите могат да открият и продуктите на още две италиански марки, символ на най-високо качество и модерен дизайн. Първата e Suomy, лидер в производството на каски, предпочитани от много световни шампиони в мото сериите, като Макс Биаджи, Нил Ходжсън и невероятният Трой Бейлиз. Те се разработват в тясно сътрудничество със състезатели от различни шампионати, което позволява на Suomy да събира ценна информация и да прави подобрения, от които да се възползват както елитни състезатели, така и всички запалени мотоциклетисти извън пистата. От създаването си през 1997 г. до днес компанията редовно подкрепя спортни състезания и вече има 19 световни титли. Каските Suomy се предлагат в няколко продуктови серии, които ще задоволят различните предпочитания и вкусове на всеки мотоциклетист. В изложбения салон може да намерите и модел, идентичен с каската на световния шампион Лорис Капироси.

Третата италианска компания, на която Сенакс ООД е представител за България от тази година, са облеклата A-Pro \Always Protecting U\. Компанията предлага изключително широка гама от дрехи и аксесоари, които гарантират безопасността на всеки мотоциклетист – якета и панталони, гащеризони, чанти, ръкавици, колани, обувки, очила и др. Качеството на първо място, следвано от иновации и технологии, са отличителните характеристики, позволяващи да бъдат създавани оригинални и различни дрехи и продукти, които следват модните тенденции. Във всеки продукт се влага много страст, опит, подробен анализ с внимание към индивидуални нужди и прецизен подбор на всички материали. Богатата колекция от кожени и текстилни продукти и технически аксесоари се отличава със сигурност и функционалност в комбинация с комфорт и дизайн.

 

 

 

« назад