Време е да почистите тапицерията на автомобила

“Бих искал да почистя тапицерията си, след дългите зимни месеци. На определени места тя много замърсена. Препоръчайте ми какво да направя, кой е най-добрия начин да се погрижа за нея?”. Това ни писа по електронната поща Румен Д. от Казанлък.

Нашият отговор е простичък – най-подходящ за това е продуктът SONAX Xtreme Тапицерия и Алкантара. Той чисти изключително добре и се препоръчва за поддръжката на текстил и алкантара калъфи. Подходящ е за цялостно интериорно почистване и е нежен към материалите.

Начин наупотреба

Най напред трябва старателно почистите седалките и пода на автомобила с прахосмукачка. За същинското почистване на седалките и изобщо цялата тапицерия в автомобила, ние препоръчваме на SONAX Xtreme Тапицерия и Алкантара. Формулата на този продукт е изключително „нежна” към материалите. Продуктът разтваря характерните и неизбежни замърсявания, като за целта обаче трябва да престои известно време върху третираните повърхности. След това пяната и мръсотиите се премахват с мека абсорбираща кърпа или гъба. След като третираните повърхности напълно изсъхнат, те отново трябва да се вакумират с прахосмукачка.

Ако се сетите да направите снимки от тип “Преди и след употреба” ще видите невероятната разлика.

За най-добър ефект: Почистването с прахосмукачка, която може да събира вода и пяна от все още мокри повърхности, прави ефекта от почистването със SONAX Xtreme Тапицерия и Алкантара още по-силен.

След почистването цветовете са отново свежи, а типичната “мухлясала” миризма е изчезнала. Този ефект се поддържа от специална формула, която неутрализира неприятните ухания. SONAX Xtreme Тапицерия и Алкантара е идеален срещу упорити петна по калъфи и интериорен текстил.

SONAX Xtreme Тапицерия и Алкантара може да се използва и за повечето странични компоненти – например като колани, облицовката на вратите и, разбира се, някои пластмасови повърхности. Щом възнамерявате изцяло да почистите интериора на автомобила, препоръчваме ви да започнете с облицовката на тавана. След това продължете с почистването отгоре надолу. В крайна сметка, едва ли искате да се разположите върху влажната тапицерия и така да почиствате облицовката на тавана.

ПОРЪЧАЙТЕ SONAX Xtreme Тапицерия и Алкантара

« назад