Бруталните мотициклети MV Agusta идват в България

Популярната марка италиански мотори MV Agusta официално стъпва в България през следващата седмица. Брандът, чиято най-известна линия модели се нарича Brutale, идва у нас благодарение на фирма „Сенакс“ ООД.  Шоурумът на MV Agusta отваря врати на 27 март и се намира в Бизнес център „Сенакс” на адрес гр. София, кв. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92. Така всеки, които иска да се докосне до тези мотори, вече ще може лесно да го направи.

Мотоциклетите MV Agusta се отличават с изключително изискан стил, при който се обръща специално внимание дори и най-малкия детайл. MV Agusta е най-ексклузивният бранд мотори заради изтънчения си дизайн, комбиниран с ултратехнологични решения и изключителна мощност. Доказателство за това е, че в портфолиото на MV Agusta блести най-мощният сериен мотор в света невероятнят F4 RR. Четирицилниндровият 998-кубиков двигател на машината генерира 198 к.с. при тегло от само 185 кг. Освен него в шоурума още от следващата седмица ще видите по-малкия брат на супер мотора F4 RR – моделът F4 R, както и елегантния F3 и бруталния Brutale 920.

Моделите на MV Agusta се превръщат в пример за подражание веднага след официалните си премиери. Марката  не само определя стандартите на мотоциклетния пазар, но вече е пример за реален успех и постижения.

Последвайте страницата на MV Agusta в България във Facebook, за да не пропускате новините и събития, които престоят на бранда у нас.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« назад