Спрете студа със зимните продукти на Сонакс

Вече не е необходимо да се борите с леда върху автомобила си, защото той може да бъде отстранен за секунди със зимната продуктова серия на Сонакс. Тези продукти улесняват ежедневното шофиране като осигуряват перфектна видимост и сигурност на пътя. Тръгвайки на работа сутрин или на дълъг път, може да разчитате напълно на зимната автокозметика на Сонакс!

Зимната серия на Сонакс включва разнообразни продукти, които действат срещу леда и лошата видимост. Зимната течност за стъклочистачки Сонакс има супер почистваща сила и премахва бързо всякакви типично зимни замърсявания. Предотвратява вледеняване на дюзите и замръзване на водата в резервоара. С тази течност може да сте спокойни и за състоянието на автомобила си, тъй като тя не причинява вреда на боята, хрома, гумата и пластмасата. Предлагат се различни разфасовки както концентрат, така и готова за употреба течност.

Едно от предизвикателствата, с което се сблъства всеки шофьор през зимата са замръзналите автомобилни стъкла. Този проблем може да бъде разрешен бързо и сигурно с препарата на Сонакс за размразяване на стъкла – без никакви усилия, само след напръскване на стъклото, ледът се отстранява за секунди.

Ефективно решение за запотени стъкла са препаратът и кърпичката против изпотяване на стъклата, които премахват дълготрайно и предотвратяват изпотяването от вътрешната страна на автомобилните стъкла, визьора на мотоциклетните каски и очила, осигурявайки кристална видимост.

Ваксата за гумени уплътнения на Сонакс предпазва от залепване гумените уплътнения на вратите, стъклата и багажника през зимата. Осигурява защита на гумата и я предпазва от напукване.

Със замръзналите ключалки може да се справите за секунди с Размразителя на ключалки. Този препарат не само размразява ключалките, но и създава трайна защита срещу повторно замръзване, смазва и поддържа ключалките.

Надеждно помощно средство за запалване на бензинови и дизелови двигатели през зимата е препаратът за лесно стартиране на двигателя на Сонакс, който поддържа двигателя и акумулатора, предпазва карбуратора от замръзване.

Зимната серия продукти на Сонакс осигурява надеждна защита, на която може да разчитате всеки ден, облекчава шофирането и гарантира идеална видимост и сигурност на пътя през зимата. Продуктите се предлагат в търговската мрежа както индивидуално, така и като комплекти, съдържащи най-необходимите зимни продукти. Те могат да бъдат намерени в бензиностанциите, големите търговски вериги и специализирани автомобилни магазини.

Вижте пълната гама зимни продукти на SONAX тук.

« назад