Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Свържи се с нас:

02 / 943 33 56

ГЕРМАНСКАТА КОМПАНИЯ LIQUI MOLY ПОДКРЕПЯ ОТБОРА НА ЦСКА В ТРИ ФУТБОЛНИ СЕЗОНА

Дата: 2017-10-04

 

LIQUI MOLY обяви официално партньорството си с отбора на ЦСКА– мъже и детско-юношеската школа.

 

Компанията ще подкрепи клуба в продължение на три футболни сезона – от 2017/2018 до 2019/2020 година. Логото на марката присъства на стадион „Българска армия”, в официалния уеб сайт на ЦСКА, както и в зоната за интервюта в пресцентъра на клуба.

 

LIQUI MOLYе немска компания за производство на моторни масла и добавки номер 1 в Германия.

 

В продължение на години марката печели признанието „ТОП БРАНД” в своята категория, което е гаранция за постоянно високото качество на продуктите, отличната репутация и оценката на експерти и крайни потребители по цял свят.

 

Повече от 4000 продукта и присъствие в над 100 страни, цифри, зад които стоят над 60 години история и заслужено доверие в глобална марка с традиции като LIQUI MOLY.

 

„Ние вярваме в успеха на ЦСКА, в индивидуалните качества на всеки от футболистите и в отборната игра в името на победата. Подкрепяме клуба, защото ЦСКА е символ на традициите на поколения българи, пораснали с червено-бялата идея. Истинска чест е да сме партньори на отбор като ЦСКА, който продължава да печели най-важната победа през годините – любовта на многобройните фенове.”, коментира г-н Николай Стоянов, управител на фирма „Сенакс” ООД, официален вносител на LIQUI MOLY за България.

 

LIQUI MOLY подкрепя постиженията на спортисти от различни дисциплини навсякъде по света, като застава зад успехите не само на популярните отбори, но и на младите попълнения в детско-юношеските школи към клубовете.

 

Това е първото партньорство на LIQUI MOLY с професионален футболен отбор в страната, с което глобалната марка показва своето международно признание към спортните успехи на един голям български отбор като ЦСКА.

 

Партньорството с ЦСКА се развива и в полза на феновете на клуба, които притежават членска карта „Сърца червени”. LIQUI MOLY предоставя специални условия за всички членове при пазаруване на продукти на марката от търговските обекти на фирмата в страната. 

 

  

Кошница

Кошницата е празна.