SONAX е най-добрата марка за грижа и поддръжка на автомобила в Германия!

 

Читателите на водещите немски автосписания са единодушни: най-добрите продукти за грижа за автомобила в Германия са тези на Sonax. Това стана ясно след анкета, проведена от списанията “Auto Bild“, “Auto motor und sport“, “Motor Klassik“, “motorsport aktuell“ и “Auto Zeitung“. Никоя друга марка продукти за поддръжка на автомобила не е оценена толкова високо, колкото Sonax.

Преднината е налице във всички издания- в “Auto Bild” например 71% от читателите определят Sonax като „най-добра марка във всички категории”, като това първенство се държи пет поредни години. За двандесети пореден път мнозинството от читателите на сп. “Auto, motor und sport” избират за свой любимец в категориите, свързани с грижа и поддръжка на автомобила именно Sonax.

Маркетинг директорът Франц Фишер каза: “Резултатите от запитването много ни радват. Сърдечни благодарности на всички наши клиенти! От 1950 г. Sonax поддържа определен стандарт и постоянните признания от феновете на водещи автомобилни списания очевидно са гарант за нивото на доверие, на което Sonax се радва.”

 

« назад